ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
Ρέα
Αίθουσα Εκδηλώσεων Σέρρες


Η αίθουσα εκδηλώσεων “Ρέα” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες, δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας για την οργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης. Με ξεχωριστό περιβάλλον, υψηλή αισθητική και ιδιαίτερη διακόσμηση, η αίθουσα εκδηλώσεων μας, μπορεί να φιλοξενήσει κάθε εκδήλωσή σας, κάνοντάς την μοναδική.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να οργανώσουμε επιτυχώς οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση επιθυμείτε σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον όπου οι καλεσμένοι σας θα γευτούν πλούσιο και νόστιμο φαγητό, εξαιρετικές υπηρεσίες και εκλεπτυσμένη μουσική.

Η αίθουσα εκδηλώσεων μας αποτελεί την καλύτερη επιλογή για οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Σέρρες όπως γάμο, βαφτίσια, αρραβώνα και επαγγελματικές εκδηλώσεις, κάθε εποχή του χρόνου.

 


 

 
εως & 700 άτομα 

Η αίθουσά μας είναι αμφιθεατρικά σχεδιασμένη ώστε όλα τα τραπέζια να μπορούν να βλέπουν και να έχουν εύκολη πρόσβαση στην πίστα, ενώ διαθέτει και σκαλιά που κατεβαίνουν στην πίστα για εντυπωσιακές εισόδους των νεόνυμφων. Έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 700 άτομα στην ευρύχωρη και πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα και αποτελεί την ιδανική επιλογή συνδυάζοντας αρμονικά την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια.

Το μενού προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και αποτελείται από αυθεντικά ελληνικά πιάτα φτιαγμένα από φρέσκα και αγνά υλικά, με μεράκι και σπιτική φροντίδα που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το προσωπικό μας είναι πάντα ευγενικό και γρήγορο στοχεύοντας στην ευχαρίστηση την δική σας και των προσκεκλημένων σας.

 


 

 
Οι πολύτιμες συμβουλές μας σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα της διεύθυνσης θα καλύψουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας για μια ονειρεμένη δεξίωση. Τέλος, η αίθουσα εκδηλώσεων μας διαθέτει ιδιωτικό δωρεάν parking για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αλλά και των καλεσμένων σας.
 
 

 

 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε και να πραγματοποιήσουμε μαζί μία όμορφη εκδήλωση που
θα εντυπωθεί στην μνήμη την δική σας και των καλεσμένων σας.