Όροι

 
Εκδηλώσεις βάπτισης
Ρέα | Αίθουσα Εκδηλώσεων Σέρρες


Η βάπτιση του μικρού σας για τα ήθη και τα έθιμα της χώρας μας αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη γιορτή της οικογένειας, μετά τον γάμο, και συνήθως προσδοκάται από συγγενείς και φίλους με μεγάλο ενθουσιασμό, όχι μόνο από θρησκευτικής άποψης για την ευλογία και την ονοματοδοσία του παιδιού, αλλά και για το γλέντι που τις περισσότερες φορές ακολουθεί το μυστήριο.

Αυτή την πρώτη σημαντική εκδήλωση του μωρού σας, η αίθουσα εκδηλώσεων “Ρέα” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες και το έμπειρο προσωπικό μας, μπορούν να την αναλάβουν και να την φέρουν σε πέρας προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο άνετος, λειτουργικός και ζεστός χώρος μας μπορεί να φιλοξενήσει έως 700 άτομα και αποτελεί ιδανικός χώρος για να γιορτάσετε τη βάπτιση του μωρού σας, εξασφαλίζοντας ότι όλα θα γίνουν στην εντέλεια και εσείς θα έχετε χρόνο να απολαύσετε την κάθε στιγμή.

 


 

Το μενού
προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας προκειμένου να ικανοποιήσουμε τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας. Ποιότητα και γεύση αποτελούν τα κύρια συστατικά για τη συνταγή της πολύχρονης επιτυχίας μας.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα συμβάλλει στην άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης από την υποδοχή των καλεσμένων μέχρι τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η εκδήλωση.
 
Αφήστε μας να αναλάβουμε τη από την πρώτη μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια την εκδήλωση της βάπτισης του μικρού σας και απολαύστε μια βραδιά που θα καταπλήξει τους καλεσμένους σας και που θα αναπολείτε για πολύ καιρό.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε και να πραγματοποιήσουμε μαζί μία όμορφη εκδήλωση που
θα εντυπωθεί στην μνήμη την δική σας και των καλεσμένων σας.