ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ

 
Εκδηλώσεις γάμου
Ρέα | Αίθουσα Εκδηλώσεων Σέρρες


Ο γάμος αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εμπειρίες στη ζωή μας. Αυτή η μοναδική ημέρα του γάμου πρέπει να τελειώσει με μια επιτυχημένη εκδήλωση που θα την θυμάστε για πάντα, τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας. Με γνώμονα τις δικές σας επιθυμίες, βαθιά γνώση του αντικειμένου και εξειδικευμένο προσωπικό, η αίθουσα εκδηλώσεων “Ρέα” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες, μπορεί να πραγματοποιήσει μία άψογη γαμήλια δεξίωση που θα θυμάστε για μια ζώη.

Η αίθουσά μας είναι αμφιθεατρικά σχεδιασμένη ώστε όλα τα τραπέζια να μπορούν να βλέπουν και να έχουν εύκολη πρόσβαση στην πίστα, ενώ διαθέτει και σκαλιά που κατεβαίνουν στην πίστα για εντυπωσιακές εισόδους των νεόνυμφων. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 700 άτομα, είναι καλόγουστη, συνδυάζει την λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική και είναι πλήρως εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας ηχητικά και φωτιστικά συστήματα, για να σας προσφέρει μία μοναδική και με όλες τις πολυτέλειες γαμήλια εκδήλωση.

 


 

Το μενού
προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας προκειμένου να ικανοποιήσουμε τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας. Ποιότητα και γεύση αποτελούν τα κύρια συστατικά για τη συνταγή της πολύχρονης επιτυχίας μας.

Επιλέξτε την αίθουσα εκδηλώσεων “Ρέα” για την γαμήλια δεξίωση σας κάθε εποχή του χρόνου, για να γιορτάσετε αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα της ζωής σας μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τα ευχαριστήσετε που σας τίμησαν με την παρουσία τους.
 
Εργαζόμαστε με συνέπεια μαζί σας για να υλοποιήσουμε όλα τα όνειρα για την εκδήλωσή σας ή και άλλες ιδέες που θα βοηθήσουν να συνθέσουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Η όμορφη αίθουσά μας, η υψηλή γαστρονομία, η απαράμιλλη φιλοξενία μας και η άψογη εξυπηρέτησή μας θα μετατρέψουν τον γάμο σας σε μια αξέχαστη γιορτή.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε και να πραγματοποιήσουμε μαζί μία όμορφη εκδήλωση που
θα εντυπωθεί στην μνήμη την δική σας και των καλεσμένων σας.